Під чоботом окупанта: В одній із шкіл Криму дітей змусили малювати плакати до виборів президента РФ (фото)

Як стало відомо, дітям запропонували привести своїх батьків на вибори і сфотографуватися на фоні таких дитячих малюнків на виборчій дільниці.

Вибори Путіна у Криму відбудуться 18 березня. Ілюстрація:Радіо Свобода

В одній зі шкіл в анексованому Криму дітей з різних класів зобов'язали малювати плакати для конкурсу "Мама, папа, я – в выборах участвует вся семья". Про це повідомляє Кримська правозахисна група, інформують Патріоти України.

Плакати необхідно принести до 13 березня. За інформацією КПГ, дітям запропонували привести своїх батьків на вибори і сфотографуватися на фоні таких дитячих малюнків.

У будівлі цієї школи 18 березня буде розташовуватися виборча дільниця для проведення незаконних виборів президента Російської Федерації.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...