Під Горлівкою бойовики обстріляли автобус, є жертви

Водій намагався об’їхати чергу на блокпосту, і терористи "занервували".

Бойовики стріляють по мирних мешканцях Горлівки. Фото: ru.tsn.uaПатріоти України з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції України в Донецькій області інформують про те, що бойовики обстріляли мікроавтобус, який прямував з окупованої Горлівки (Донецька обл.) у бік КПВВ "Зайцево", в результаті чого осколкове поранення плеча отримала пасажирка.

Повідомлення про поранення надійшло в поліцію у п'ятницю вдень з Бахмутської лікарні. Жителька Торецка пояснила, що отримала поранення під час проїзду через блокпост бойовиків, коли намагалася виїхати в мікроавтобусі з окупованої території.

Як виявилося, під час руху транспорту водій обійшов автомобільну чергу, і це не сподобалося терористам. Вони відкрили вогонь зі зброї, стався вибух, в результаті чого пасажирка і отримала осколкове поранення плеча. Потерпілої надається медична допомога. Поліція з'ясовує обставини події.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...