Під Маріуполем російські окупанти задіяли проти українців танки

Війна на сході України набирає загрозливий характер. Російський агресор використовує заборонене озброєння. Цього що, ніхто, крім українців, не бачить?

Перемоги українським захисникам! Фото: blog.i.uaРосійські найманці продовжують вести вогонь по позиціях ЗС України у районі проведення АТО. З початку доби зафіксовано 12 обстрілів, про таку інформацію, що надійшла з прес-центру штабу АТО, повідомляють Патріоти України.

Складною залишається обстановка неподалік окупованого Донецька. "Порушуючи існуючі домовленості бойовики з 02.00 до 03.00 ночі, зі сторони хімзаводу, здійснили масований обстріл з важких мінометів наших укріплень поблизу Яснобродівки та випустили при цьому 25 мін", - йдеться у повідомленні.

В районі Авдіївки та Пісків окупанти з мінометів калібру 82 мм намагалися влучити по позиціях ЗСУ. А поблизу Майорська та Миронівського зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів найманці вели вогонь по укріпленнях українських бійців.

"На Маріупольському напрямку, зі сторони тимчасово окупованої Старомихайловки, російські терористи обстріляли позиції сил АТО з мінометів калібру 82 та 120 мм поблизу Красногорівки, а згодом долучили і танк, що здійснив 4 постріли", - йдеться у повідомленні.

"Поруч Новотроїцького з озброєння БМП, а в районі Широкиного з протитанкових гранатометів бойовики вели вогонь по наших підрозділах. На Луганщині контрольовані російською владою НЗФ обстріляли наші позиції з 122 мм самохідної установки поблизу Новозванівки", - повідомляють у штабі.

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...