Під Маріуполем зафіксували активні переміщення техніки терористів

Крім того, два танка ретельно замасковані в посадках в районі на північ від Безіменного.

Під Маріуполем окупанти переміщують автотранспорт та техніку. Фото: ІС

В зоні АТО у трикутнику Новоазовськ - Безіменне - Патріотичне фіксується активне переміщення автотранспорту та техніки окупантів (в основному уздовж узбережжя і на північний захід). Про це повідомляє група «Інформаційний спротив», передають Патріоти України.

Повідомляється, що протягом доби зафіксовано переміщення близько 30 одиниць автотранспорту (в основному вантажний), крім того - 4 БМП-2, 2 МТ-ЛБ і 1 БТР-80 пройшли в бік Красноармійського. 2 танка ретельно замасковані в посадках в районі на північ від Безіменного.

За даними Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню, бойовики «ЛНР» знову зірвали процес розведення сил та засобів у районі Станиці Луганської. Зокрема, увечері 27 листопада спостерігачами української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін зафіксовано чергові обстріли збройними формуваннями ОРЛО ділянки розведення сил і засобів в районі населеного пункту Станиця Луганська.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...