Під прапором України: В Одесі пришвартувалася яхта покійного російського бізнесмена Березовського

Наразі яхта зветься Lady K і належить невідомому хорвату.

В Одесу зайшла яхта загиблого Бориса Березовського. Фото: dumskaya.net.

Яхту Lady K загиблого три роки тому російського бізнесмена Бориса Березовського помітили з прапором України в яхт-клубі Одеського морського вокзалу, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Обізнані люди стверджують, що ця яхта досить частий гість в Одесі. При колишньому хазяїну вона називалася Thunder В. Цього разу вона зайшла в Одесу 22 серпня. Яхта перебуває під охороною. До людей, що з'являються на понтоні яхт-клубу, відразу ж підходять охоронці і попереджають про те, що, зйомка яхти заборонена, оскільки це приватна власність.

Довжина яхти складає близько 50 м, ширина понад 8 м, осадка 1,5 м. Крейсерська швидкість - 19 вузлів, максимальна - близько 30.

Яхта Thunder B, яка належала російському олігарху, в квітні 2013 року була продана покупцеві з Хорватії, повідомив голландський яхтовий брокер De Valk, однак не уточнив ім'я нового власника.

Російський опальний бізнесмен Борис Березовський помер при загадкових обставинах 23 березня 2013 року у Великобританії. З осені 2000 року Березовський був політичним оппоненом нинішнього президента РФ Володимира Путіна.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...