Під рок-н-рол: 16 фігуристок, вишикувавшись в чотири ряди, показали, як потрібно кататися на льоду (відео)

Вишуканий, заводний і надзвичайно граційний танок красунь можна переглядати багато разів.

Канадські фігуристки. Фото: youtube.com

Фігурне катання - складний і нелегкий в оволодінні, але при цьому неймовірно красивий вид спорту. Виступи навіть не найкращих фігуристів відзначені особливою, практично неземною грацією. А якщо в сутичку за медаль вступають, як в цьому випадку, визнані майстри, то витонченість їх рухів призводить публіку в справжнє шаленство. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На жаль, синхронне фігурне катання не належить до олімпійських видів спорту, на відміну від його старших братів - одиночного і парного, а даремно. Подивися на незвичайний виступ канадської команди з останнього світового чемпіонату. Зазвичай дівчата на льоду катаються під більш класичну музику, проте для цих красунь поставили рок-н-рол - і не прогадали. Захоплення глядачів говорить саме за себе!

Канада в черговий раз підтвердила реноме однієї з перших країн у всьому, що стосується зимових видів спорту. Дівчата взяли заслужене золото за номер, який вони готували не один місяць. Нам же дісталося чудове видовище. Витончений, заводний і надзвичайно граційний танок красунь можна переглядати багато разів. Справжнє естетичне захоплення!

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...