Під забороною: У Києві будуть штрафувати за шашлики з 1-го квітня

Про дозволені місцях для пікніка і смаження м'яса можна дізнатися на сайті Київзеленбуду.

З 1 квітня в Києві будуть штрафувати за смаження шашликів в недозволених місцях. Фото: relax.com.ua.

З 1 квітня в Києві заборонять смажити шашлики, а також інші продукти на багатті, в лісопаркових зонах, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також вводять штраф за заїзд в ліс на автомобілі. Він складає 1500 грн. Лісопаркові зони обладнають шлагбаумами. Але є на карті міста і дозволені місця для смаження м'яса на багатті.

"Таких чистих місцевостей в Києві вже 38. Вони розташовані переважно на околицях. Знайти повний список, адреси і карти проїзду можна на сайті Київзеленбуду. І ці явки/паролі варто запам'ятати. Тому що якщо ви розведете багаття для шашликів за межами цих зон - готуйте гроші. На штраф", - повідомив керівник Зеленбуду Сергій Симонов.

Патрулювати зони відпочинку, де заборонено розведення багать, будуть поліцейські.

Те, що найчастіше залишається після пікніків на природі. Фото: pushkin.ru.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...