Підхопив "вірус" у Медведєва? Прес-секретар Путіна Пєсков заснув під час зустрічі президентів РФ і Туреччини у Стамбулі (відео)

​Або прес-секретаря Путіна приспала своїми умовляннями "султан" Ердоган, або "самий важливий президент" вже настільки заганяв свого підлеглого, що той відрубується при появі будь-якої точки опори.

Скрін відео

Сьогодні на зустрічі президентів РФ і Туреччини з прес-секретарем Путіна Дмитром Пєсковим стався конфуз - він заснув прямо під час важливого заходу. На шостій хвилині відео сьогоднішньої прес-конференції Володимира Путіна і Реджепа Ердогана чітко видно, як Пєсков відверто куняє на крайньому кріслі в першому ряду. Трансляцію прес-конференції можна побачити на Youtube, зазначають Патріоти України.

Найбільш крупним планом сплячого путінського прес-секретаря видно на записі трансляції в період 6:44 - 6:53. Також камера зафіксувала, як глава російського МЗС Сергій Лавров вельми стурбовано подивився на Пєскова, але будити сплячого прес-секретаря не став.

Як відомо, три роки тому Пєсков вже потрапляв у подібну ситуацію. Прес-секретар Путіна заснув 12 грудня 2013 року (у розпал подій Євромайдану) під час оголошення послання Путіна Федеральним зборам.

Окрім того, усім добре відомо, як часто полюбляє засипати на офіційних заходах прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Можливо, це щось вірусне, і Пєсков цей "вірус" підхопив?

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...