Підхопив "вірус" у Медведєва? Прес-секретар Путіна Пєсков заснув під час зустрічі президентів РФ і Туреччини у Стамбулі (відео)

​Або прес-секретаря Путіна приспала своїми умовляннями "султан" Ердоган, або "самий важливий президент" вже настільки заганяв свого підлеглого, що той відрубується при появі будь-якої точки опори.

Скрін відео

Сьогодні на зустрічі президентів РФ і Туреччини з прес-секретарем Путіна Дмитром Пєсковим стався конфуз - він заснув прямо під час важливого заходу. На шостій хвилині відео сьогоднішньої прес-конференції Володимира Путіна і Реджепа Ердогана чітко видно, як Пєсков відверто куняє на крайньому кріслі в першому ряду. Трансляцію прес-конференції можна побачити на Youtube, зазначають Патріоти України.

Найбільш крупним планом сплячого путінського прес-секретаря видно на записі трансляції в період 6:44 - 6:53. Також камера зафіксувала, як глава російського МЗС Сергій Лавров вельми стурбовано подивився на Пєскова, але будити сплячого прес-секретаря не став.

Як відомо, три роки тому Пєсков вже потрапляв у подібну ситуацію. Прес-секретар Путіна заснув 12 грудня 2013 року (у розпал подій Євромайдану) під час оголошення послання Путіна Федеральним зборам.

Окрім того, усім добре відомо, як часто полюбляє засипати на офіційних заходах прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Можливо, це щось вірусне, і Пєсков цей "вірус" підхопив?

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...