"Підла брехня терористів": В "Азові" розкрили фейк зі взяттям в полон командира їх розвідки

Представники полку рішуче спростували заяву про те, що в районі Майорська затримали офіцера "Азова".

Полк "Азов". Фото: "Кореспондент"

Затримання командира розвідки полку "Азов" – фантазії, які показують ницість ворога. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті полку, передають Патріоти України.

Раніше терористи невизнаної "ДНР" повідомили про те, що в районі Майорська затримали офіцера "Азова". Представники бойовиків вважають, що затриманий готував теракти на території квазіреспубліки. Едуард Басурин, який є одним з ватажків бойовиків, заявив, що "диверсант" дав свідчення і зізнався, що готував теракт на ринку в Макіївці.

У свою чергу представники полку рішуче спростували заяву терористів. В організації вважають, що все, на що здатні бойовики – затримувати українських офіцерів тільки на словах. І додали, якщо командир розвідки і з'явиться на окупованих землях, то "бойовики про це дізнаються по-іншому".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...