Підлість "русского мира": На Донеччині вандали спалили могилу загиблого бійця АТО (фотофакт)

Місцеві жителі впевнені, що інцидент стався в результаті саме навмисного підпалу.

Спалена могила. Фото:http://pokrovsk-police.dn.ua

24 серпня на кладовищі міста Родинське Донецької області була виявлена знищена вогнем могила бійця АТО Костянтина Шрамка. Всі вінки, хрест, а також фото загиблого українського воїна були спалені. Про це повідомляє ІА Вчасно, передають Патріоти України.

Згорілу могилу при обході території виявив в.о директора Родинського кладовища і повідомив про це правоохоронцям.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, експерти і співробітники ДСНС. За попередніми даними причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

"Місцеві жителі впевнені, що це - навмисний підпал, бо могилу оточує тільки асфальт, і навіть необережно кинутий недопалок навряд чи міг би потрапити саме на місце поховання українського воїна АТО", - пише видання.

Уродженець Родинського Костянтин Шрамко, колишній гірник шахти "Краснолиманська", загинув 19 листопада 2016 року в селищі Піски під Донецьком під час мінометного удару.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...