Підлила масла у вогонь: У мережі розшукали відверті фото неповнолітньої сестри Анастасії Дєєвої

Соня Шмалько розповідає в мережі про свою шикарну і безтурботну юність.

Соня Шмалько. Фото: ВКонтакте.

У соціальній мережі "ВКонтакте" виявилася особиста сторінка рідної сестри скандальної заступниці глави МВС України Анастасії Дєєвої, на якій дівчина ділиться фотографіями свого шикарного життя, пишуть Патріоти України з посиланням на Вести.

14-річна Соня Шмалько, так звуть сестру 24-річної Анастасії Дєєвої, яка нещодавно зі скандалом була призначена заступником глави МВС України Арсена Авакова. Варто відзначити, що Шмалько - дівоче прізвище і самої Дєєвої.

Соня Шмалько розповідає в мережі про свою шикарну і безтурботну юність: шуби, курорти, дорогі авто та подарунки і пікантні фото біля басейну.

Крім того, дівчина охоче репостить записи з пабліків з такими назвами як "Межа моєї вульгарності" і "Тут течуть сучки". У числі улюблених паблік Соні, учениці 7-го класу, є і спільноти, присвячені темі сексу.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...