Підпалять терикони і не тільки: Донецький гурт представлятиме Україну на "Рок-Євробаченні"

Міжнародний конкурс The Global Battle of the Bands в Європі проходить вже 20 років.

Донецька група SINOPTIK. Фото:liroom.com.ua

Донецький гурт SINOPTIK представить Україну на міжнародному конкурсі The Global Battle of the Bands в Берліні. Про це учасники групи повідомили в ефірі Громадського радіо, передають Патріоти України.

"Це міжнародний музичний конкурс. Це як "Євробачення", але в рок-музиці. Ми пройшли відбір глядачів та журі і поїдемо представляти Україну. ", - розповів учасник гурту Дмитро Сіноптік.

Музичному гурту всього 3 роки, але як стверджують його учасники, після переїзду з Донецька в Києві у них збереглася своя аудиторія.

"Ми провели в Донецьку чотири концерти, вже почали робити тури по Україні. Коли все почалося, були змушені поїхати далі подорожувати по Україні та Європі. Багато, хто не пропускає жодного концерту, вони стали нашими друзями. Зараз ми спрямовуємо зусилля, щоб якомога більше людей почули нашу музику", - сказав Сіноптік.

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...