Підтримка від Туреччини: Родини загиблих на Донбасі українських бійців отримали путівки на середземноморський курорт (фото)

Протягом тижня в Анталії зможуть відпочити 150 членів сімей загиблих у зоні АТО військових.

До Туреччини на відпочинок поїхали родини загиблих українських бійців. Фото: Facebook

У середу, 20 квітня, від київського Південного вокзалу вирушили на відпочинок до Туреччини родичі українських військових, які загинули під час проведення АТО. Про це йдеться на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, інформують Патріоти України.

150 членів сімей військових отримають можливість протягом тижня відпочити на турецькому курорті в Анталії. У програму входить розміщення в готелях на березі моря та екскурсійна програма.

Серед учасників групи і Ольга Карачевська з дітьми - вдова майора Станіслава Карачевского, який загинув від рук російських солдатів під час окупації Криму навесні 2014 року. Також до Туреччини вирушили і батьки військового журналіста капітан-лейтенанта Дмитра Лабуткіна, який загинув під час боїв за Дебальцеве в лютому 2015 року.

Координацію заходу забезпечують офіцери Головного управління морально-психологічного забезпечення Генштабу. Сама ж поїздка стала можлива завдяки запрошенню Турецької республіки.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...