Підзаробили на "халяву": Антимонопольний комітет взявся за готелі, котрі підняли ціни на фінал Ліги Чемпіонів

Імідж України вже значно зіпсований у футбольному товаристві Європи.

Антимонопольний комітет врахує інтереси вболівальників? Фото: Фейсбук.

Київське відділення Антимонопольного комітету розпочало офіційний моніторинг ринку надання готельних послуг через підняття цін в готелях в період проведення фіналу Ліги Чемпіонів. Про це повідомляє прес-служба комітету, передають Патріоти України.

В Антимонопольному комітеті акцентують увагу на тому, що підвищення цін під час спортивних подій - звичайна практика для ринкових відносин, але в той же час синхронне зростання цін може свідчити про змову учасників ринку.
У свою чергу глава Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький повідомив, що інформації для відкриття справи проти учасників готельного ринку поки ще недостатньо.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...