"Пішоходи лежали в калюжі крові": У Києві сталася моторошна ДТП (фото 16+)

Обидва пішоходи отримали важкі травми. Їх в критичному стані госпіталізували.

На місці ДТП у Києві. Фото: Фейсбук.

У п'ятницю, 1 червня, в Києві вантажівка збила двох пішоходів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

"Два пішоходи лежать без ознак життя на асфальті метрах у 30 від переходу. Калюжі крові і розкидані речі. Ще далі вантажівка. Страшна картина ДТП у Києві на Щербаківського, поруч з Салютною", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обидва пішоходи отримали важкі травми. Їх в критичному стані госпіталізували. У одного з постраждалих відкрита черепно-мозкова травма. Його особа досі не встановлена.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...