Пішов в "ДНР"? У мережі оприлюднили резонансні дані про дорослого сина терориста Гіві (фото)

У Толстих-молодшого є ціла підбірка сторінок, які говорять про його симпатії до ідей "русского міра".

Скріншот

Син ліквідованого ватажка "ДНР" Михайла Толстих (Гіві) Сергій позує в камуфляжі і не приховує своїх симпатій до терористів Донбасу. "Обозреватель" знайшов сторінку Сергія Толстих "Вконтакте", повідомляють Патріоти України.

На одній з фотографій син терориста позує в камуфляжі, який дуже схожий на той, що носять терористи "ДНР".

Крім того, в підписках у Толстих-молодшого є ціла підбірка сторінок, які говорять про його симпатії до ідей "русского міра".

На іншому знімку Толстих позує разом з друзями, демонструючи татуйовані пальці в перснях. До речі, на пальці одного з його друзів є ідентична прикраса.

Нагадаємо, вперше про сина Гіві стало відомо в червні 2017 року. Тоді журналісти дізналися, що хлопця звуть Сергій і що він закінчив школу №12 в окупованому Іловайську Донецької області. Тоді ЗМІ повідомляли, що він буцімто збирається продовжувати вчитися в Україні.

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...