Пішов в "ДНР"? У мережі оприлюднили резонансні дані про дорослого сина терориста Гіві (фото)

У Толстих-молодшого є ціла підбірка сторінок, які говорять про його симпатії до ідей "русского міра".

Скріншот

Син ліквідованого ватажка "ДНР" Михайла Толстих (Гіві) Сергій позує в камуфляжі і не приховує своїх симпатій до терористів Донбасу. "Обозреватель" знайшов сторінку Сергія Толстих "Вконтакте", повідомляють Патріоти України.

На одній з фотографій син терориста позує в камуфляжі, який дуже схожий на той, що носять терористи "ДНР".

Крім того, в підписках у Толстих-молодшого є ціла підбірка сторінок, які говорять про його симпатії до ідей "русского міра".

На іншому знімку Толстих позує разом з друзями, демонструючи татуйовані пальці в перснях. До речі, на пальці одного з його друзів є ідентична прикраса.

Нагадаємо, вперше про сина Гіві стало відомо в червні 2017 року. Тоді журналісти дізналися, що хлопця звуть Сергій і що він закінчив школу №12 в окупованому Іловайську Донецької області. Тоді ЗМІ повідомляли, що він буцімто збирається продовжувати вчитися в Україні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...