Пішов з життя легендарний канадський співак, автор хіта Hallelujah Леонард Коен (відео)

​Леонард Коен помер в США у віці 82 років.

Леонард Коен. Фото: REUTERS.

Канадський співак і поет Леонард Коен помер на 83-му році життя, повідомляється на офіційній сторінці музиканта в Facebook. Про це інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"З глибоким сумом ми повідомляємо, що легендарний поет, автор пісень і артист Леонард Коен помер. Ми втратили одного з найбільш шанованих і активних музикантів", - йдеться в повідомленні.

Прощання з Коеном відбудеться в Лос-Анджелесі. Про причини смерті поки не повідомляється.

Леонард Коен народився в 1934 році в Монреалі, кар'єру музиканта почав в 1967 році. Співак схилявся до різних музичних жанрах - фолк, поп, кабаре та інші. Найбільшу популярність йому принесла композиція Hallelujah.

За роки творчості Коен випустив 14 студійних альбомів і більше десятка книг віршів і романів.

У жовтні 2016 року музикант випустив свій останній альбом You Want It Darker. Під час його презентації Коен заявив, що має намір випустити ще кілька дисків, а жити збирається до 120 років.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...