Після 15 місяців пекла: Як звільненого з полону бійця зустрічали у Луцьку (відео)

Ще два українських захисника повернулися до Дніпропетровська.

Сергій Дмитрук, котрого 20 лютого визволили з полону бойовиків, повернувся додому. У Луцьку його зустрічали двоє маленьких дітей, батьки й сусіди. Про це повідомляє 5 канал, передають Патріоти України.

Під'їзд будинку, де мешкає військовий, прикрасили синьо-жовтими кульками, а хрещений батько вручив воякові торт у патріотичних кольорах. Сергій Дмитрук воював на Сході у складі батальйону "Волинь". До бойовиків потрапив 20 листопада 2014 року, під час оборони Дебальцевого. Пробув у полоні рівно 15 місяців і згадувати про це не хоче.

Ще два українських захисника повернулися до Дніпропетровська. 22-річного Олександра Макуху родичі та друзі чекали понад рік, хлопець потрапив у полон під час оборони Дебальцевого. Три місяці полону від нього не було ніякої інформації. Вояка тримали у будівлі донецького СБУ, було кілька невдалих спроб його обміняти. А 25-річний Вадим Кирпиченко півроку полону провів у Макіївці. До терористів він потрапив під Верхньотроїцьким.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...