Після нетривалої хвороби: Помер екс-генсек ООН Кофі Аннан

Кофі Аннан був лауреатом Нобелівської премії миру 2001 року - разом з ООН, "за їхню роботу на користь більш організованого і мирного" суспільства на планеті.
Кофі Аннан. Фото: ЕРА.

У віці 80 років помер Кофі Аннан, колишній Генеральний Секретар ООН (в 1997-2006 роках), повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

ООН вже підтвердила інформацію про його смерть. Кофі Аннан, який народився в Гані в 1938 році, був сьомим Генеральним секретарем ООН і першим, хто піднявся на цю посаду із середовища працівників Організації Об'єднаних Націй.

"Сьогодні ми сумуємо про втрату великої людини, лідера та візіонера", - повідомило в своєму Twitter Агентство ООН з міграції. Аннан був лауреатом Нобелівської премії миру 2001 року - разом з ООН, "за їхню роботу на користь більш організованого і мирного" суспільства на планеті.

Повідомляється, що дипломат помер після нетривалої хвороби в лікарні Берна, Швейцарія, у колі сім'ї - поруч зі своєю дружиною і трьома дітьми.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...