Після провалу на Євро-2016: Фоменко вирішив покинути збірну України

Досвідчені тренери йдуть, а для появи нових потрібен час.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко. Фото: ua.tribuna.comГоловний тренер збірної України Михайло Фоменко вирішив покинути займану посаду після чемпіонату Європи з футболу 2016, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

За інформацією журналістів, наставник поспілкувався з гравцями і заявив їм, що для нього матч проти Польщі на Євро-2016 буде останнім на цій посаді.

Відзначимо, що Фоменко прийшов в національну команду 26 грудня 2012 року, підписавши контракт за схемою 1 + 2 і став першим тренером в історії незалежної України, при якому збірна вийшла на чемпіонат Європи через сито плей-офф.

Контракт з Михайлом Івановичем Фоменко був продовжений 18 грудня Виконкомом ФФУ. Його термін закінчується після закінчення Євро, продовжувати контракт Фоменко не збирається. Заключний поєдинок збірної на чемпіонаті Європи українські футболісти проведуть 21 червня.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...