Леонід Ярмольник і Микола Фоменко розповіли на латвійському радіо про "російське бидло" (відео)

90 % росіян навіть не знають, де на карті той Крим, - переконаний Леонід Ярмольник.

Леонід Ярмольник і Микола Фоменко. Скріншот.

Сайт «15 хвилин» пише, що в четвер в ефірі латвійського радіо російський шоумен Леонід Ярмольник заявив, що дев'ять з десяти жителів Росії не зможуть показати на мапі, де знаходиться Крим, передають Патріоти України.

Виступаючи в ефірі латвійської радіостанції Baltkom, Ярмольник розповів, що російське суспільство зараз переживає дуже важкий період - вульгарні люди «тягнуть на себе ковдру», хоча вони не знаю толком, де географічно знаходиться Крим.

Микола Фоменко, який також брав участь у передачі, підкреслив, що останніми роками росіянам доводиться дуже нелегко - вони не можуть купувати те, що звикли, не можуть їздити за кордон, не можуть почувати себе частиною світової цивілізації, як раніше - весь світ проти них повстав.

Фоменко підкреслив, що росіян відучили думати про політику. Він заявив: «У них немає ніякої політичної позиції. Якби вона була, вони давно б стояли на площі». Ведучий програми зазначив, що росіяни озлоблені на весь світ.

«Вони потихеньку сходять з розуму, кидаються чимось, підкладають свиней - божевільних в РФ стало більше», - додав він.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...