Після спілкування з Путіним онкохвора росіянка потрапила до реанімації

Дарина Старикова, у якої остання стадія раку, під час "прямої лінії" з президентом Росії Володимиром Путіним поскаржилася йому на поганий стан свого здоров'я і просила допомоги.

Дарина Старикова просила допомоги в Путіна. Скріншот.

Мешканка міста Апатити Мурманської області Дарина Старикова, яка напередодні під час "прямої лінії" з президентом Росії Володимиром Путіним поскаржилася йому на плачевний стан свого здоров'я, потрапила до реанімації. Про це заявив головний лікар Апатитська-Кіровської центральної лікарні Юрій Ширяєв, передають Патріоти України з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Вчора Дарина з екстреними показниками була доставлена до нас в лікарню, поміщена в реанімацію, і машиною санітарної авіації відправлена в Мурманську обласну лікарню", - розповів лікар.

Нагадаємо, 15 червня під час "прямої лінії" до Путіна за допомогою звернулася 24-річна Дарина Старикова, в якої діагностували рак четвертої стадії.

За її словами, у її рідному місті не вистачає фахівців вузького профілю, більшість з яких перевели в сусідній Кіровськ.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...