П'ють все підряд: У РФ заборонять продаж йоду і зеленки без рецепта

Йод і зеленку нарівні з валокордином можуть включити в список препаратів, які не можна буде продавати в аптеках без рецепта з другого кварталу 2017 року.

Ілюстрація:www.liveinternet.ru

Окремі малозабезпечені росіяни п'ють навіть спиртовмісні складові йоду й зеленки, через що в уряді РФ їх збираються обмежити в продажу. Про це пише ТАСС, інформують Патріоти України.

Йод і зеленку нарівні з валокордином можуть включити в список препаратів, які не можна буде продавати в аптеках без рецепта з другого кварталу наступного року, цитує агентство віце-прем'єра Олександра Хлопоніна.

"Я думаю, що в першому кварталі ми остаточно ухвалимо рішення, змінимо нормативні акти, - сказав Хлопонін. - Я думаю, що [валокордин] відпускатися буде в аптеках за рецептом".

Віце-прем'єр додав, що зараз йде дискусія про те, чи потрібно включати в список йод, зеленку та інші спиртовмісні препарати. "Але всі спиртовмісні рідини подвійного призначення - однозначно", - підсумував він.

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...