Платить Москва: Хакери "поклали" сайт агітаторів за асоціацію України з ЄС у Нідерландах

З наближенням дати референдуму все більше активізується російська пропаганда проти України.

Хакери атакували сайт підтримки України в Нідерландах. Ілюстрація:ua.korrespondent.net

Хакери атакували сайт організаторів заходів на підтримку асоціації України з ЄС у Нідерландах. Про це у своєму Twitter повідомив посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба, передають Патріоти України.

За його словами, хакери вже вдруге "вклали" сайт організації Brand New Ukraine.

Нагадаємо, консультативний референдум щодо угоди про асоціацію між Україною та ЄС має відбутися у Нідерландах 6 квітня. Його результати не матимуть обов'язкового характеру, проте в країні та в ЄС надають йому великої ваги. Уряд Нідерландів виступив на підтримку документа на референдумі, агітувати нідерландців проголосувати за ратифікацію угоди взявся також президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.

Зазначимо, з наближенням дати референдуму, все більше активізується російська пропаганда проти України.

Зокрема, нещодавно міністр фінансів Наталія Яресько показала фейковий лист Мінфіну, адресований заступнику Державного секретаря США Вікторії Нуланд з проханням вплинути на Нідерланди для перенесення референдуму 6 квітня про асоціацію України з ЄС.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...