"Плешивый ваш - брехун": Кримчани заткнули пельку росіянам, що спробували розповіли, як "Крым пригрели"

Росіяни спробували розповісти кримчанам про те, що колись ті начебто жили "в страшной бедности", але їм швидко пояснили, хто насправді Х...йло.
У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

Жителі анексованого Криму в мережі висловили невдоволення російською "владою" і розчарування через їх невиконані обіцянки. Відповідні скріншоти опублікував на сторінці у Twitter блогер із ніком "КРЫМский бандеровец", передають Патріоти України.

"В*тці намагалися довести, що вони потрапили в рай, але в коментарях щось пішло не так. Не відпускають в*тку спогади про те, як вони жили до російської окупації", — зазначив блогер.

Так, у місцевому пабліку "Подслушано Керчь" з'явився пост про те, що Крим нібито "пригріли чотири роки тому", а до того жителі півострова жили "в жаху та бідності".

Однак користувачі не погодилися з цим твердженням. "Ми жили в жаху і бідності? Хм... Це щось новеньке. А те, що в Керчі загинаються два порти, які за України працювали на повну — це звичайно не показник рівня життя міста..." — сказано в одному з коментарів.

"Господи, як ми виживали за України! Нас змушували вчитися, отримувати зарплату, пенсіонерам пенсію силоміць впихати... Коротше, гнобили по повній!" — із сарказмом заявив інший коментатор.

"Обіцяли зниження цін. Навпаки — все дорожчає і буде дорожчати, так що побільше вірте телевізору і плішивому брехуну", — пишуть в мережі.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...