"Плюсам" знову відмовили у видачі ліцензії (відео)

Будь-якої миті люди, які не мають дорогих сучасних цифрових телевізорів, можуть залишитись без трансляції улюбленого телеканалу.

"1+1"

Нацрада не прийняла документ, який раніше вимагала Все ще без ліцензії. 3 січня вдень Національна рада з питань телебачення та радіомовлення знов відмовила у видачі бланка ліцензії телеканалу "1+1" на аналогове мовлення, повідомляє ТСН.19.30. Новину передають Патріоти України.

О чотирнадцятій годині генеральний директор "1+1" Олександр Ткаченко вчергове привіз до Нацради документи, яких вимагали чиновники. Але попри обіцянки голови Нацради Юрія Артеменка, обміну цього документа на бланк ліцензії не відбулось.

Це означає, що канал й далі виходимо в ефір без ліцензії і його можуть вимкнути. Будь-якої миті люди, які не мають дорогих сучасних цифрових телевізорів, можуть залишитись без трансляції улюбленого телеканалу. І це при тому, що за підсумками минулого року "1+1" став найпопулярнішим за всіма комерційними аудиторіями.

Ще п'ятнадцятого грудня члени комісії проголосували за видачу ліцензії одностайно. Претензій до документів не було. Двадцять шостого грудня канал сплатив ліцензійний збір і згідно з законом Нацрада мала видати бланк, не пізніше десятого дня після сплати. Тобто до шостого січня. Наразі співробітники каналу не впевнені, що й шостого числа отримають ліцензію.

Враховуючи, що жодних законних підстав для таких дій Нацради немає, "1+1" пов'язує це зі спробою політичного тиску на телеканал.

"Цього разу формулювання теж не влаштувало, яке хоче Національна рада. Мені було сказано, якщо буде формулювання, яке Національна рада вважатиме правильним, тоді ліцензія буде видана, хоча це протирічить нормам закону. Тобто рішення було проголосоване і ми маємо очікувати до 6 числа ліцензії", - заявив Генеральний директор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...