"По бокам конвой. На урок иду под сирены вой": З гімназії у Миколаєві зробили "в'язницю" (фото)

Територію миколаївської гімназії обнесли колючим дротом.

Фото:Facebook

У Миколаєві гімназію №2 обнесли колючим дротом, щоб уникнути крадіжок. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олег Деренуга, передають Патріоти України.

"Рубрика "Голуби летять над нашою школою". Ні, це не в'язниця. Це звичайна миколаївська школа. Друга гімназія. Кілька днів, повертаючись вечорами додому, бачив, як слюсарі працюють біля паркану. Не розумів, що вони роблять. Ось, нарешті, побачив.

Чудова ініціатива – обнести всі школи колючим дротом. І з точки зору виховного моменту, впевнений, це теж дуже сприятливо вплине на майбутнє покоління. На фасаді школи, мабуть, не вистачає якогось актуального гасла. Наприклад: "Аттестат в крови, по бокам конвой. На урок иду под сирены вой", - написав він.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...