По п'ять окупантів за життя кожного героя: "Наші бійці - не барани на закланні. Відповідають гідно", - Жебрівський про "український рахунок" РФ (відео)

Ніякого "особливого статусу", тим паче в тому розумінні, як нам хотіла "впарити" Росія, не буде, запевняє голова Донеччини.

Павло Жебрівський. Фото:http://lb.ua/

Українські бійці на передових позиціях на Донбасі дотримуються Мінських домовленостей, але в разі потреби дають гідну відсіч атакам російських терористів. Про це розповів голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський, передають Патріоти України з посиланням на LB.ua.

"Мінські угоди - досить крихка річ. І тут важливо не переборщити. Сьогодні відповідь є адекватною. На кожного нашого загиблого там (у сепаратистів, - ред.) гинуть у 3-5 разів більше. Але їм байдуже.

У них, як колись Жуков казав: "Бабы русские еще нарожают". З того боку йде утилізація своїх людей, котрі готові воювати на чужій території за гроші, а для нас кожне життя на вагу золота", - сказав Жебрівський.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...