По українських каналах транслювати Самойлову також заборонено - Кириленко

​Віце-прем'єр-міністр України вважає, що Європейській мовній спілці необхідно припинити переконувати Україну змінити позицію щодо представниці РФ на "Євробаченні".

В'ячеслав Кириленко. Фото:telegraf.com.ua

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що представника Росії на "Євробачення" не можна показувати по українських телеканалах. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, зазначають Патріоти України.

За словами віце-прем'єра, відповідального за науку, освіту, спорт і інформаційну політику, умови заборони в'їзду Самойловій на українську територію включають і цей пункт.

"Трансляція виступу Самойлової українськими телеканалами це таке ж порушення українських законів, як і її в'їзд в Україну. ЄВС повинен врахувати це", - написав Кириленко.

До цього міністр писав, що Європейській мовній спілці необхідно припинити переконувати Україну змінити позицію по Самойловій.

"ЄВС немає сенсу переконувати Україну змінити своє рішення по Самойловій. Краще нехай спробують переконати Росію заявити учасника, який не порушував українські закони", - писав віце-прем'єр.

Як повідомлялося раніше, організатор Євробачення - Європейська мовна спілка - запропонувала Самойловій виступити на конкурсі через супутниковий зв'язок.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...