Побили до смерті: На Тернопільщині місцевий депутат помер в результаті нападу невідомих

​Поліція розглядає кілька версій події.

Віталій Ващенко помер в реанімації після жорстокого побиття. Фото:nkontrol.org.ua

У Тернопільській області невідомі жорстоко побили депутата Кременецького міської ради, громадського активіста Віталія Ващенка. В результаті нападу він помер. Про це повідомляє офіційний сайт облуправління Нацполіції, інформують Патріоти України.

"Увечері, 26 травня, близько 23:00 двоє невідомих нанесли тілесні ушкодження жителю міста Кременець, 1968 року народження. Чоловік помер в реанімаційному відділенні лікарні. Попередній діагноз - забійні рани голови, черепно-мозкова травма, політравма грудей. Тіло направлено на розтин", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що загиблий - громадський активіст, член ГО "Народна рада", депутат Кременецької міськради. Чоловіка побили на території його нежитлового двору, де він займався підприємницькою діяльністю.

"Вся Тернопільська поліція працює над розкриттям цього резонансного вбивства, перевіряємо всю інформацію, що надходить. Задіяні також правоохоронці сусідніх областей. Є припущення, що вбивці могли приїхати до Кременця на автомобілі, тому видаляємо відео з камер спостереження, перевіряємо маршрут зловмисників", - повідомив керівник ГУ Нацполіціі Тернопільщини Олександр Богомол.

Він також назвав ймовірні версії злочину. "Аналізуємо громадську і політичну діяльність потерпілого. Версію з пограбуванням теж не виключаємо, але це малоймовірно, тому що при потерпілому залишилися цінні речі і гроші. Нападники не забрали нічого", - зазначив він.

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...