Почалося з підпалу сухої трави: Під Краматорськом на Донеччині вибухнув газопровід (відео)

Жертв і постраждалих немає.

Скрін відеоНа газопроводі під Краматорськом стався вибух, в результаті якого селища Сергіївка і Андріївка залишилися без газопостачання і електрики. Про це повідомляє 5 канал, передають Патріоти України.

Вибух стався через пожежу, невідомі підпалили суху траву, і газова труба в землі вибухнула. За словами місцевих жителів, спочатку газ горів не сильно, але через деякий час стався вибух. Жертв і постраждалих немає.

Ремонтники оперативно почали ліквідовувати аварію, тому вдалося утримати тиск у газовій мережі і зберегти газопостачання в деяких селищах.

"Протягом 20 хвилин бригада аварійно-диспетчерської служби Краматорського управління прибула на місце. В результаті виконання оперативних заходів з відключення ділянки газопроводу, нам вдалося зберегти газопостачання населеного пункту Шабельковка і населеного пункту Олександрівка Слов'янського району", - заявив головний інженер "Донецькоблгазу" Віталій Дехтяренко.

Зараз ремонтники проводять заміну аварійної ділянки газопроводу і лінії електропередач, які були пошкоджені вибухом. Відновити газо- і енергопостачання планують вже завтра.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...