Почуття свободи - не знайоме: Скільки росіян готові терпіти падіння рівня життя, не виходячи на акції протесту

Результати соціологічного опитування серед росіян дали невтішний, але очікуваний результат: свою свободу жителі РФ виборювати не підуть.

Росіянам свобода невідома. Фото: news.online.ua

Переважна більшість громадян Російської Федерації готова змиритися з падінням рівня життя замість того, щоб вийти на мирні акції і відстояти свої права, повідомляють Патріоти України, посилаючись на дані соціологічного опитування, проведеного «Левада-Центр».

Вдалося встановити, що 74% респондентів вважають, що ймовірність масових виступів населення проти падіння рівня життя в даний момент дуже низька. У свою чергу, 19% опитаних вважають їх можливими. За умови організації подібних акцій взяти участь в них готові лише 11% росіян, а 82% їх проігнорують.
Схожі результати соціологи отримали і з питання проведення акцій з політичними вимогами: 78% громадян РФ вважають їх проведення зараз малоймовірним, 15% - мають іншу думку. У таких мітингах теоретично готові взяти участь 8% респондентів, 83% - готовності не висловили.

Крім того, 95% населення Росії заявили, що взагалі не брали участь протягом останнього року в будь-яких акціях протесту або страйках. Опитування було проведено 22-25 квітня серед 1600 чоловік старше 18 років в 137 населених пунктах 48 регіонів РФ.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...