"Подачки у вигляді земельних ділянок у Криму і пухкі конверти": Колишній "аксьоновець" розповів, чому євродепутати відвідують анексований півострів

Усім іноземним делегаціям, які з порушенням міжнародного права навідуються в Крим, окупаційна влада за такі візити фактично платить хабарі.

Італійська делегація в анексованому Криму. Фото:Главком

Володимир Гарначук, колишній член уряду Аксьонова, розкритикував поїздку італійських депутатів до Криму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву Гарначука на своїй сторінці у Facebook.

"Дивлюся я на трьоп депутатів італійських сільрад щодо Криму та радісний вереск пропаганди на цю тему", – коментує екс-депутат.

Гарначук вважає правильним все ж пояснити, що всі ці візити щедро оплачуються: євродепутатам за такі візити фактично платять хабарі. "Це і постачання устаткування для виноробів від близьких до депутатів виробників обладнання, і гарантії по кредитах для них в європейських банках від наших закордонних банків, й подачки у вигляді земельних ділянок у Криму, та просто тупі подарунки у вигляді пухких конвертів", – зазначає нардеп.

Гарначук обурений цим цинічним та соромницьким шапіто. "Ідейних людей, хто підтримує кримчан багато, але чомусь саме цих гастролерів типу “сім’ї Романових” підтягують. Напевно, у них з нюхом не надто. А грошей багато не буває", – підкреслює Гарначук.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....