Подайте скрепам на компенсацію: 17 сімей жертв катастрофи МН17 у США подали позов до Гіркіна на астрономічну суму

З екс-ватажка терористів очікують компенсації по 50 млн доларів за кожного загиблого пасажира.

Останки "Боїнга" на Донбасі. Ілюстрація:www.rbc.ua

У Чикаго родичі жертв катастрофи МН17 подали позов до екс-лідера бойовиків Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) щодо компенсації по 50 млн доларів за кожного загиблого. Про це повідомляє журналістка Тетяна Ворожко в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сімнадцять американських родичів загиблих рейсу "Малайзійських авіаліній" вимагають від Ігоря Гіркіна по 50 млн доларів компенсації за кожного вбитого. У районному суді Чикаго подано позов проти Ігоря Гіркіна, він же Стрєлков", - повідомила вона.

Як відомо, 17 липня 2014 над територією Донецької області, контрольованій терористичними організаціями "ДНР" і "ЛНР", був збитий пасажирський літак "Боїнг 777" "Малайзійських авіаліній", що слідував рейсом Амстердам - Куала-Лумпур транзитом через територію України, в результаті чого загинули 298 пасажирів і членів екіпажу.

З метою розслідування цієї трагедії 7 серпня була створена міжнародна спільна слідча група, до складу якої входять прокурори і представники інших правоохоронних органів України, Нідерландів, Бельгії, Австралії і Малайзії, а також представники Євроюсту.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...