Подробиці кривавого вбивства у Мінську: Нападник бензопилою відрізав голову продавчині ТЦ (фото)

Є версія, що вбивці перебували під впливом спайсів, які потрапили до Білорусі з РФ

Фото: "Апостроф"

8 жовтня в Мінську в одному з торгових центрів невідомі зі зброєю і бензопилою напали на людей. Один з нападників відрізав голову бензопилою одній з продавчинь. Про це розповіла одна зі свідків, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Онлайнер".

Також повідомляється про другу поранену дівчину, яка доставлена до лікарні. Видання "Tut.by" пише, що загиблій було 30 років. Інформацію про загибель підтвердила офіційний представник Слідчого комітету Білорусі Юлія Гончарова. Один підозрюваний затриманий.

У соцмережах висловлюється багато версій. Зокрема, зазначається, що нападники перебували під впливом спайсів. "Якщо це так, то саме час зробити контроль на кордоні з РФ", - пише у Facebook білоруський журналіст Северин Квятковський. Наразі територія торгового центру оточена співробітниками міліції.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...