​Подробиці різанини у школі Улан-Уде: Вчителька намагалась рятувати дітей, поліцаї бадьоро рапортують і хапають всіх підозрілих

Наразі достеменно відомо, що нападників було не менше трьох. Влада намагається заспокоїти людей і вдається до фейкових повідомлень про «розкриття злочину» по гарячих слідах. Запущео версію, що організатор хотів помститись за двійку по російській мові

Напад на школу в російському військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде влаштував начебто учень дев'ятого класу Антон Бічівін. Про це повідомив пов'язаний з пропагандистським ресурсом Life Telegram-канал Mash, зазначають Патріоти України.

"Встановлена особа учня, що напав на школу в Улан-Уде. Це учень 9-го класу Антон Бічівін", - сказано в повідомленні.

Міністр охорони здоров'я Бурятії Дамбініма Самбуев заявив, що нападник намагався накласти на себе руки. В даний час він в лікарні, його стан оцінюється як важкий. "Поки невідомо, чи працювали з ним раніше психологи", - цитує чиновника Інтерфакс.

У свою чергу, знайоме з ситуацією джерело повідомило, що, "за попередніми даними, учень дев'ятого класу школи в селищі Сосновий бор завдав колото-різані рани двом дівчаткам з сьомого класу, одному хлопчикові і вчительці, після чого підпалив пляшку з "коктейлем Молотова", після чого намагався покінчити з собою".

Також стали відомі подробиці самого нападу. "Учень 9-го класу Антон увійшов в школу і відразу пройшов до кабінету, де проходили заняття у 7 класу. Прямо з порогу він метнув коктейль Молотова. Почалася пожежа. Діти кинулися врозтіч, почалася паніка", - дізналися в Mash.

В Mash додали, що за атакою на школу стояли як мінімум троє людей. "Нападників на школу було, як мінімум, троє осіб. За попередніми даними, всі вони колишні учні цієї школи. На даний момент відомо про двох затриманих - це Антон Б. і Олександр Р." - сказано в повідомленні.

Вчителька, яка вела урок, кинулася на нападника, щоб захистити дітей: "Він ударив її сокирою, після чого став нападати на дітей".

"Один з учнів, які напали на школу, Саша Рогальський, встиг дійти до будинку, розповісти батькам про напад, тільки після чого за ним приїхала поліція і затримала його. Однак версії поліції і школярів різняться. За словами підлітків, Рогальський не брав участі в нападі, а взагалі сидів на уроці в іншому класі ", - додали в спільноті.

"За попередніми даними, учень 9-го класу Антон Бічівін організував напад на школу в Бурятії через двійку в чверті. Хлопець не зміг витягнути російську мову", - наголошується в повідомленні Telegram-каналу Mash.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...