Різанина у класі російської мови: Жорстке затримання підозрюваного підлітка, спільники, всі оголошені "фашистами" (відео)

Хлопець розбив скло в кабінеті, вдарив себе в груди ножем і вистрибнув із вікна. Названо також двох його друзів, котрі підозрюються у співучасті кривавого злочину.

Дев'ятикласник Антон Бичивін, який підозрюється у кривавому нападі на учнів та вчительку школи столиці Бурятії, спробував накласти на себе руки після того, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mash. "Правда під вікном був замет, який пом'якшив падіння. Внизу його вже чекала поліція", - йдеться в повідомленні.

Також в російських ЗМІ опубліковані фото інших підозрюваних. Другим учасником названо Сашу Рогальського.

Третій підозрюваний - Ілля Сєдов.15-річні Антон Бичивін і Олександр Рогальський, які влаштували різанину в школі в російському військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде, начебто симпатизували ідеології нацизму. Про це Комсомольской Правде розповіла їхня однокласниця Христина.

"Вони схильні до нацизму. Якщо чесно, від них я не очікувала такого. Той, хто нападав, із пристойної сім'ї. Часто бачила, як він гуляв зі своїм молодшим братиком. Він із родини військовослужбовців. У нашому Сосновому Бору практично всі - діти військових. Батько у нього майор бригади ВДВ", - сказала вона.

Відео затримання Антона Бичивін:

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...