Подружжя з США після ДНК-тесту дізналися, що вони... брат і сестра

Близнюки були трагічно розлучені ще в дитинстві після загибелі батьків в автомобільній аварії. Потім їх усиновили різні родини.

Подружжя виявилися близнюками. Ілюстрація: Arnapress.kz.

Подружжя після ДНК-тесту виявили, що вони брат і сестра У США в штаті Міссісіпі подружжя, які прийшли до лікаря за допомогою в зачатті дитини, дізналися, що вони є близнятами. Дані про пару медики розголошувати відмовилися, пославшись на лікарську таємницю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відомо, що брат з сестрою були трагічно розлучені ще в дитинстві, після загибелі батьків в автомобільній аварії. Потім їх усиновили різні родини. Про існування один одного майбутнє подружжя не знали. Вони познайомилися вже в коледжі, відчули схожість і закохалися один в одного.

За словами лікаря, який проводив ДНК-тест, це перший подібний випадок в його практиці.

"Їх тягло одне до одного через їхню схожість. Вони відчували, що дійсно можуть з'єднатися один з одним. Якби вони знали правду, то могли б врятувати себе від величезного болю, який відчувають зараз", - розповів він журналістам .

Варто відзначити, що в штаті Міссісіпі за інцест передбачено кримінальне переслідування. За вступ у шлюб з братом або сестрою в Міссісіпі можна отримати до 10 років тюремного ув'язнення. Однак, з огляду на досить незвичайну природу цього випадку, парі не виноситимуть звинувачення.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...