Подих смерті: Американка зафіксувала на фото момент своєї загибелі

22-річна Хільда Клейтон загинула в 2013 році в Афганістані під час вибуху мінометного ствола, що стало останнім кадром в її роботі військового фотографа.

Смертельний кадр. Фото: АВС.

Американський військовий фотограф, 22-річна Хільда Клейтон в Афганістані відобразила момент вибуху, в результаті якого загинула вона сама, а також четверо місцевих військовослужбовців, повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Нескучные новости.

Смертельний інцидент стався під час навчань Афганської національної армії під керівництвом фахівців з США, коли несподівано розірвався мінометний ствол. Даний інцидент мав місце в 2013 році, проте родичі загиблої і американські військові лише зараз дали згоду на публікацію знімка в ЗМІ.

Також було опубліковано друге фото вибуху, яке, судячи з усього, було зроблено одним з військових.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...