Погода на вихідні: Синоптики просять водіїв бути обачними

Завтра більшість України накриє густим туманом.

Україну накриє туманом. Фото: ЖЖ.

У суботу, 24 грудня, більшість областей України вкутає туман. Про це повідомили у прес-службі українського Гідрометцентру, передають Патріоти України.

"24 грудня вночі та вранці у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Харківській, Донецькій, Луганській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій , Херсонській, Миколаївській, Одеській областях туман", - йдеться у повідомленні.

За даними синоптиків, видимість у цих областях протягом дня становитиме 200-500 м.

Таким чином лише у чотирьох областях України – Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській очікуються погодні умови, що не несуть загрози.

У свою чергу у ДСНС закликали українців дотримуватися елементарних правил безпечної поведінки, зокрема на автошляхах.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...