Погодився зіграти зловмисника, на свою голову: Під час навчань ЗСУ підстрелили журналіста (відео)

Журналіст отримав наскрізне вогнепальне поранення шиї. Пошкоджений хребет і спинний мозок. Постраждалий знаходиться в критичному стані.

Скрін відео

У Кривому Розі під час навчань резервістів Збройних сил сталася надзвичайна пригода. Журналіст отримав серйозне кульове поранення. Відео з місця події було опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

Навчання проходили біля Саксаганської райради. Журналіст В'ячеслав Вовк погодився зіграти роль зловмисника під час заходу. Коли військові завели його з заламаними руками в будівлю, пролунав постріл. За деякими даними, він був зроблений з нагородної зброї одного з інструкторів.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!

Журналіст отримав наскрізне вогнепальне поранення шиї. Пошкоджений хребет і спинний мозок. На даний момент Вовк знаходиться в критичному стані. Медики проводять йому другу операцію.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...