Пограбували, а потім задушили: У Дніпрі по-звірячому вбили бійця ЗСУ

Перед трагедією Руслан Романюк звертався до місцевої поліції із заявою про те, що у нього вкрали документи і особисті речі.
Залізничний вокзал у Дніпрі. Фото: Wikimapia.

У Дніпрі знайшли тіло жорстоко вбитого військовослужбовця ЗСУ Руслана Романюка. Про це повідомляє видання "Терен", передають Патріоти України.

Трагедія сталася 14 листопада у Дніпрі недалеко від залізничного вокзалу. Там, в одному з покинутих будинків, знайшли тіло бійця. Його впізнали волонтери, чоловік був військовим-контрактником Збройних сил України (ЗСУ) та їхав додому у відпустку. Раніше він звертався до місцевої поліції із заявою про те, що у нього вкрали документи і особисті речі.

"Тіло чоловіка виявили в центральній частині Дніпра, в покинутій будівлі поблизу вокзалу. Попередньо відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Зараз чекаємо висновків про причини смерті", - розповіла прес-секретар управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

Попередня причина смерті військового - механічна асфіксія (задушення). Як повідомляє видання "20 хвилин", Романюк жив в селі Білозірка Лановецького району і два роки служив в ЗСУ. У Руслана з близьких родичів є тільки тітка. Він жив з бабусею і дідусем, які померли за кілька років до його служби. Тернопільський обласний військовий комісаріат вже обізнаний про те, що трапилося. Там вирішується питання про перевезення тіла загиблого.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...