Погуляла на волі та й годі: Обвинувальний акт стосовно "подруги Симоненка" направили до суду

Суд продовжив запобіжний захід Аллі Александровській у вигляді цілодобового домашнього арешту ще на 60 днів.

Алла Александровська. Фото:Голос UA

Обвинувальний акт щодо екс-нардепа від Компартії України Алли Александровської спрямований у Харківський райсуд Харківської області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Прокуратура направила обвинувальний акт у Харківський районний суд, в зв'язку з чим сторона захисту сьогодні подала клопотання про визначення підсудності", - зазначив адвокат Александровської Олександр Постернак.

За його словами, захист вважає, що ця справа підсудна Дзержинському райсуду Харкова, оскільки частина злочинів, в яких звинувачують екс-нардепа, за версією слідства відбувалася на території однойменного району міста, крім того, це було б "територіально зручніше".

Постернак також повідомив, що суд продовжив запобіжний захід Александровській у вигляді цілодобового домашнього арешту ще на 60 днів.

Як відомо, київський районний суд Харкова змінив міру запобіжного заходу для Александровської на цілодобовий арешт на 60 днів.

28 червня цього року СБУ повідомила Аллі Александровській про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 2 статті 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і частиною 3 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Александровській загрожує 10 років позбавлення волі, а її син Олександр, який проходить у справі, перебуває в Росії і оголошений в розшук.

Також повідомлялося, що Александровська пропонувала депутатам Харківщини $9 тис. за "федералізацію".

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...