Хіти тижня. СБУ під час обшуків знайшла у Симоненка пістолет з глушником та патрони до нього (фото)

На відміну від попередників, московські куратори гранатомет Симоненку вже не довірили. Однак потурбувались про його дружин та дітей, щоб коли доведеться коїти або імітувати самогубство, не потурбувати домашніх.

Петро Симоненко. Фото:argumentua.com

В рамках кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 109 і ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України слідчими СБУ проведено обшуки у громадянина України Петра Симоненка. Про це повідомили в прес-центрі СБУ, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "Під час слідчих дій разом з агітаційними матеріалами, спрямованими на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, також вилучені предмети, схожі на пістолет АПС з глушником та 120 патронів до нього.

Голова СБУ Василь Грицак зазначив, що кремлівський вірус проплачених "держпереворотів" в Україні знайшов черговий "організм". Але, на відміну від попередників, московські куратори гранатомет Симоненку вже не довірили, адже самі цілком усвідомлюють бутафорність чергового претендента на роль російської "Аврори" в Києві ".

Як відомо 8 травня співробітники Служби безпеки України провели слідчі дії у керівників компартії.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...