Пояс наш: Усик здобув у США чергову перемогу (відео)

​Олександр Усик захищав титул чемпіона світу за версією WBO.

Скрін відео

У США відбувся поєдинок між українським та африканським спортсменами. Сутичка Олександра Усика з Табісо Мчуну завершилася перемогою українського боксера. Про це пише Корреспондент, інформують Патріоти України.

Усик нокаутував Табісо Мчуну в 9-му раунді. Для Усика це був перший захист титулу чемпіона світу WBO в першій важкій вазі, і перший бій в США.

Усик володів перевагою впродовж всього бою, але Мчуну небезпечно контратакував, викидаючи джеби.

Тричі африканець побував в нокдауні. Спочатку нокдаун був зафіксований в шостому раунді, а потім двічі в дев'ятому. Після того, як Усик втретє відправив Мчуну на настил рингу, суддя зупинив бій.

Варто відзначити, що після перемоги Усика зал посвистував, мабуть, чекаючи більш яскравої перемоги від чемпіона.

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...