Поєдинок Кличко-Ф'юрі не відбудеться: Британець заявив про травму

Реванш українського боксера Володимира Кличка з британцем Тайсоном Ф'юрі повинен був відбутися 9 липня.

Боксерський поєдинок Ф'юрі-Кличко 9 липня не відбудеться. Фото: 24tv.ua.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі у відеозверненні на своїй сторінці в Instagram повідомив, що отримав травму, і тому його реванш з українцем Володимиром Кличком буде перенесено, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, він розтягнув гомілку під час пробіжки близько 10 днів назад і лікарі порадили йому шість-сім тижнів відпочинку.

"Бій буде перенесений. Я хочу попросити вибачення у всіх своїх фанатів. Травми трапляються. Поєдинок відбудеться, як тільки це стане можливим", - сказав Ф'юрі.

Поєдинок повинен був пройти 9 липня Манчестері. Перший бій між Ф'юрі і Кличко відбувся 28 листопада 2015 року: тоді українець, який не програвав 12 років, поступився британцеві поясами чемпіона WBO, IBF, IBO і WBA за одноголосним рішенням суддів.

Титула чемпіона світу за версією IBF Ф'юрі незабаром позбавили через відмову від бою з обов'язковим претендентом на титул - українцем В'ячеславом Глазковим - заради бою-реваншу проти Кличка.

Шість тисяч доларів на день на вітер: Активний вулкан у холодній Антарктиці щодня викидає в атмосферу золото

вівторок, 7 травень 2024, 8:22

Гора Еребус, яка разом з островом Десепшн є єдиним зі 138 діючих вулканів Антарктиди, відома тим, що щодня викидає в атмосферу газ, який містить близько 80 грамів кристалізованого золота, передають Патріоти України. . Присутність дорогого пилу було за...

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...