Поїздка в завтра: В Києві з'явилися електротаксі (фотофакт)

У компанії Oxygen Group заявили, що нова служба таксі потрібна, в першу чергу, для популяризації електротранспорту серед населення.

Автопарк таксі компанії Oxygen Group. Фото: Автовод.

У Києві з'явився автопарк таксі, в якому налічується 12 електромобілів Nissan Leaf 2012-2014 років випуску. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пропозиція компанії може припасти до душі багатьом користувачам. Подача автомобіля коштує 20 грн, а кожен кілометр пробігу оцінюється в 7.50 грн. У салоні можна скористатися вбудованим планшетом і Wi-Fi. Водій, одягнений в фірмовий піджак, може приймати плату як готівкою, так і карткою.

Однак в самій компанії Oxygen Group відразу заявили, що не ставлять за мету завоювати ринок таксі. Нова служба таксі потрібна в першу чергу для популяризації електротранспорту серед населення.

Заряджатися автомобілі будуть на станціях експрес-зарядки Oxygen Group. Одна з них розташована на проспекті Науки, а друга - на вул. Здолбунівській. Після виконання кожного замовлення необхідно буде повідомити диспетчеру про залишок заряду, щоб не зупинитися на півдорозі. Кожен автомобіль повинен буде заїжджати на електрозаправках по 2-3 рази за зміну.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...