Покаталися: У Миколаєві автомобіль з компанією молодих людей провалився під лід (фото)

Оскільки глибина була невелика, усім, хто перебував в автомобілі, вдалося з нього вибратися.

Фото:http://novosti-n.org/

У Миколаєві на річці Інгул в районі півострова Аляуди провалився під лід "Москвич 2141". Про це повідомляють Новости N із посиланням на місцевих жителів, інформують Патріоти України.

Згідно з повідомленням, в автомобілі була компанія молодих людей, які виїхали на лід просто, щоб покататися. У підсумку приблизно за 50 метрів від берега автомобіль провалився під лід.

Оскільки глибина в цьому місці невелика, усім, хто перебував в автомобілі, вдалося з нього вибратися. Однак витягти сам автомобіль з утвореної ополонки не вдалося.

"Вночі синоптики обіцяють до 7 градусів морозу. А це означає, що за ніч Москвич вмерзне в лід так, що витягти його буде непросто", - зазначає видання.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...