Похолодає: Синоптики розповіли, як довго Україну буде заливати дощами

У найближчі три доби в Україні пройдуть дощі різної інтенсивності, при цьому температура повітря істотно не знизиться.

Синоптики розповіли, як довго Україну буде заливати дощами. Фото: cikavosti.com.

У найближчі три доби в Україні пройдуть дощі різної інтенсивності, при цьому температура повітря істотно не знизиться. Про церозповіли в Українському гідрометеорологічному центрі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У четвер, 14 квітня, синоптики прогнозують незначні опади на більшій території, і лише в західних областях очікуються помірні дощі, а на Закарпатті та на Прикарпатті - сильні дощі та грози. Температура вдень в більшості регіонах складе 15 - 21 градусів тепла, а вночі +6 +12.

У п'ятницю, 15 квітня, дощі пройдуть практично на всій території України. У західних, північних та центральних областях - місцями сильні опади. Очікується зниження температури, зокрема, в західних і північних областях, до 10-15 градусів тепла вдень, а вночі до +2 +7.

У суботу, 16 квітня, дощі з грозами прогнозуються в основному на лівобережній частині України. Денна температура складе 13-17 градусів тепла, а нічна +3 +5.

У неділю і понеділок, 17-18 квітня, в південних і східних регіонах в основному без опадів, при цьому стовпчик термометра буде в межах +17 +23, а вночі +7 +13. На решті території прогнозуються невеликі дощі, в Карпатах можливий мокрий сніг. Денна температура складе 10-16 градусів тепла, а в західних областях +5 +11, нічна - +5 +10.

Прогноз погоди в Україні на 18 квітня за даними Гідрометцентру.

Починаючи з 19 квітня, синоптики прогнозують прохолодну як для цієї пори року погоду. На півдні і сході температура знизиться вдень до 10-16 градусів тепла, а вночі до +2 +7. Істотних опадів при цьому синоптики не обіцяють.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...