Поклали голову за Україну: З'явилися подробиці та фото трьох бійців ЗСУ, які загинули напередодні на Донбасі

Військові отримали поранення, несумісні з життям в результаті обстрілу українських позицій з заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів і артилерії.

Ілюстрація:Цензор.нетСеред загиблих на Донбасі 27 червня від обстрілу бойовиків бійців ЗСУ було двоє уродженців Дніпропетровської області і один солдат з Харківської області. Про це повідомляється у Facebook на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади, зазначають Патріоти України.

За даною інформацією, троє бійців отримали поранення, несумісні з життям в результаті обстрілу українських позицій з заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів і артилерії.

"35-річний солдат Олександр Борисович Холін із міста Вовчанськ Харківської області захищав Україну у складі 93-ї бригади з квітня 2016 року. Ветеран бойових дій на Луганщині (Кримське) і на Донецькому напрямку. Вдома Олександра не дочекалася з війни дружина Яніна.

Солдату Володимиру Володимировичу Дьяченку в цьому році виповнилося 50. У селі Семенівка Томаківського району Дніпропетровської області у полеглого воїна залишився син Руслан. З Дніпропетровщини був родом і третій загиблий - солдат Дмитро Васильович Петрушенко 1971 року народження. Його поховає власний батько...", - йдеться в повідомленні.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...